Het Bachkoor Brabant heeft ook een Stichting Vrienden van het Bachkoor Brabant. In deze tijd van teruglopende subsidies wordt de steun van de Vrienden alleen maar belangrijker. We willen graag de prachtige muziek van Bach en van componisten die een muziekhistorische relatie met Bach hebben uit blijven voeren met medewerking van bijzondere solisten en kwalitatief goede orkesten.

Mede dankzij de jaarlijkse donaties van de vrienden heeft de Stichting Bachkoor Brabant haar doelstelling kunnen verwezenlijken, namelijk de muziek van J.S. Bach een opvallende plaats geven in het Brabantse muziekleven.

Als u ook vindt dat de stichting op de ingeslagen weg moet doorgaan, nodigen wij u uit om vriend te worden van het Bachkoor Brabant door betaling van minimaal € 25,00 per jaar.

Het heeft een aantal voordelen om vriend te zijn.
U heeft recht op een korting van 15 procent op één plaatsbewijs van de door de Stichting Bachkoor Brabant georganiseerde activiteiten.
Daarnaast kunt u plaatsen reserveren voor twee personen in het voor donateurs bestemde vak in het voorste gedeelte van de uitvoeringslocatie.

Als u NU vriend wordt en minimaal € 30 doneert, is dit geldig tot en met de uitvoering van de semiscenische Johannes Passion in 2015. U kunt dan dus korting krijgen op maar liefst vier concerten van het Bachkoor Brabant: de uitvoering van de Johannes Passion in april 2014 en maart 2015, Bachs grenzeloze muzikale invloeden in oktober 2014 en het Weihnachts-Oratorium in december 2014. Ook ontvangt u eenmalig de cd “Gib dich zufrieden – Duitse Barokmotetten” door het Bachkoor Brabant.

U kunt zich aanmelden door het vriendenstrookje in te vullen, af te geven of te mailen en uw donatiebedrag over te maken op het rekeningnummer van de stichting: Rabobank NL10.RABO.0104.6424.08 t.n.v. Stichting Vrienden Bachkoor Brabant. U kunt uw aanmelding mailen naar: vrienden@bachkoorbrabant.nl

We hopen op een hoge respons!

Het formulier staat onderaan dit bericht.
U kunt dit uitprinten, invullen en e-mailen of opsturen naar:

Secretariaat Vrienden het Bachkoor Brabant
Viveslaan 40
4834 XW Breda

formulier vriend bachkoor brabant

Bachkoor Brabant voert de Matthäus Passion uit in Breda in 2012

Bachkoor Brabant voert de Matthäus Passion uit in Breda in 2012